Savuburger | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Savuburger

Savuburger

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info
Kulman Keittiön savuburger saa makunsa hyvin paistetusta pihvistä, savusinapista sekä savujuustosta. Voit tuunata savuburgeria myös Kulman Keittiön erilaisilla kastikkeilla.

Ainekset

4 kpl
Kulman Keittiön hampurilaispihviä
1 tl
suolaa
rouhittua mustapippuria
2 rkl
rypsiöljyä
8 kpl
siivua savujuustoa (esim. Kippari)
4 kpl
Kulman Keittiön hampurilaissämpylää
1/2 dl
ketsuppia
puolikas keltasipuli kuutioina
4 rkl
Kulman Keittiön savusinappia
8 kpl
salaatinlehtiä
2 kpl
suolakurkkuja viipaleina

Näin teet

1

Lämmitä grilli kuumaksi. Ota pihvit huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen paistamista. Mausta pihvit suolalla ja mustapippurilla.

4 kpl
Kulman Keittiön hampurilaispihviä
1 tl
suolaa
rouhittua mustapippuria
2

Pirskottele pihvien päälle öljyä. Paista pihvit haluamaasi kypsyyteen ja levitä pihvien päälle savujuusto ja anna sulaa.

2 rkl
rypsiöljyä
8 kpl
siivua savujuustoa (esim. Kippari)
3

Paahda sämpylät grillissä ja voitele kannet ketsupilla.

4 kpl
Kulman Keittiön hampurilaissämpylää
1/2 dl
ketsuppia
4

Ripottele sipulikuutiot ketsupin päälle ja kokoa loput aineet sämpylöiden väliin.

puolikas keltasipuli kuutioina
2 kpl
suolakurkkuja viipaleina
8 kpl
salaatinlehtiä
4 rkl
Kulman Keittiön savusinappia

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Kuvat:
TOK
Julkaistu: 1.7.2018
Muokattu: 18.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

345

83

6,8 g

0,5 g

3,8 g

3,5 g

1,0 g

1,0 g

0,4 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

4 kpl Kulman Keittiön hampurilaispihviä,

1 tl suolaa,

rouhittua mustapippuria,

8 kpl siivua savujuustoa (esim, Kippari),

4 kpl Kulman Keittiön hampurilaissämpylää,

puolikas keltasipuli kuutioina,

4 rkl Kulman Keittiön savusinappia,

2 kpl suolakurkkuja viipaleina.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli