Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Savuburger

Savuburger

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Kulman Keittiön savuburger saa makunsa hyvin paistetusta pihvistä, savusinapista sekä savujuustosta. Voit tuunata savuburgeria myös Kulman Keittiön erilaisilla kastikkeilla.

Ruokavaliot

Ainekset

4 kpl
Kulman Keittiön hampurilaispihviä
1 tl
suolaa
rouhittua mustapippuria
2 rkl
rypsiöljyä
8 kpl
siivua savujuustoa (esim. Kippari)
4 kpl
Kulman Keittiön hampurilaissämpylää
1/2 dl
ketsuppia
1/2 kpl
keltasipuli kuutioina
4 rkl
Kulman Keittiön savusinappia
8 kpl
salaatinlehtiä
2 kpl
suolakurkkuja viipaleina

Reseptin ainekset Kulman keittiöstä

Valmistus

1

Lämmitä grilli kuumaksi. Ota pihvit huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen paistamista. Mausta pihvit suolalla ja mustapippurilla.

4 kpl
Kulman Keittiön hampurilaispihviä
1 tl
suolaa
rouhittua mustapippuria
2

Pirskottele pihvien päälle öljyä. Paista pihvit haluamaasi kypsyyteen ja levitä pihvien päälle savujuusto ja anna sulaa.

2 rkl
rypsiöljyä
8 kpl
siivua savujuustoa (esim. Kippari)
3

Paahda sämpylät grillissä ja voitele kannet ketsupilla.

4 kpl
Kulman Keittiön hampurilaissämpylää
1/2 dl
ketsuppia
4

Ripottele sipulikuutiot ketsupin päälle ja kokoa loput aineet sämpylöiden väliin.

1/2 kpl
keltasipuli kuutioina
2 kpl
suolakurkkuja viipaleina
8 kpl
salaatinlehtiä
4 rkl
Kulman Keittiön savusinappia

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Miltä maistui?
Kuvat:
TOK
Julkaistu: 1.7.2018
Muokattu: 17.8.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

429

1793

27,8 g

7,8 g

27,5 g

6,8 g

2,3 g

17,0 g

4,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

rouhittua mustapippuria,

8 kpl salaatinlehtiä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli