Murenna hiiva kädenlämpöiseen (37 astetta) nesteeseen. Lisää suola, sokeri, muna ja paprika. Sekoita kunnes hiiva liukenee. Vatkaa sekaan vähitellen jauhot.Aloita taikinan alustaminen, kun taikina on sakeaa. Lisää alustamisen lopulla rasva ja jauhoja tarpeen mukaan. Jatka edelleen, kunnes taikina on löysää, mutta kimmoisaa.Kohota se sitten kaksinkertaiseksi. Kauli taikina isoksi levyksi, josta otat pientä lautasta apuna käyttäen ja veitsellä leikaten pyöreitä kakkuja.Valmista täyte taikinan kohotessa eli kypsennä riisit avonaisessa kattilassa vähässä vedessä keskilämmöllä. Keitä ja hienonna munat. Silppua lohi. Yhdistä täytteen kaikki ainekset ja mausta hyvin.Nosta täytettä pyörylän toiselle reunalle ja käännä toinen puoli päälle. Paina reunat yhteen haarukalla. Nosta piiraat pellille, kohota uudelleen, voitele, pistele ja paista 225 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoa keiton lisänä tai kahvipöydässä.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.