Vatkaa 2 dl vettä ja munat sekaisin. Sekoita joukkoon kaikki kuivat aineet. Lisää loppu vesi ja margariini. Anna turvota noin puolisen tuntia.
Paista taikinasta rasvassa muurinpohjapannulla tai tavallisella lettupannulla suuria lettuja.
Hienonna ruodottomaksi perattu savukala. Lisää muut aineet. Tarjoa letut kalatäytteen kanssa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
818
195
8,7 g
2,8 g
18,1 g
4,0 g
1,0 g
10,4 g
0,4 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 l Vettä,
1 tl Suolaa,
Juoksevaa margariinia,
0,5 tl Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
0,5 dl Hienonnettua tilliä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli