Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tomaatti-oliiviskonssit

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta

Ainekset

4 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Leivinjauhetta
1 tl
Suolaa
1 tl
Sokeria
1 tl
Oreganoa
50 g
Margariinia
2 dl
Maitoa
3 rkl
Aurinkokuivattuja tomaatteja, pilkottuna
2 rkl
Oliiveja, mustia tai vihreitä, viipaloituina
1 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon kylmä rasva ja nypi murumaiseksi seoksesi. Kaada joukkoon kylmä maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi, Pilko aurinkokuivatut tomaatit ja oliivit pieniksi paloiksi ja sekoita taikinaan juustoraasteen kanssa. Nostele taikinasta lusikalla kokkareita ja muovaile ne käsien välissä pieniksi palloiksi. Nosta palat voideltuihin muffinivuokiin. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 26.1.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.