Tex-mex tortillat | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tex-mex tortillat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Sipuli
1 rkl
Öljyä
400 g
Naudanjauhelihaa
1 kpl
(40 g) texmex-mausteseosta
1 kpl
(425 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1 dl
Vettä
3 rkl
Tomaattisosetta

lisäksi:

Tortillalettuja
Suikaloitua jäävuorisalaattia
Lohkottuja kirsikkatomaatteja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipuleita pannulla öljyssä. Lisää joukkoon jauheliha ja anna ruskistua. Mausta seos mausteseoksella ja lisää joukkoon pavut kastikkeineen, vesi ja tomaattisose. Anna hautua vielä hetki. Täytä lämmitetyt tortillat jauhelihaseoksella, suikaloidulla salaatilla ja tomaattilohkoilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 24.7.2009
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.