Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tunkutarjotin

timer-icon30 min  (josta 30 min aktiivista)
Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta
Tunkutarjotin on loistava tarjottava joulun ja uudenvuoden juhliin. Asettele juustotarjottimen naposteltavat rennoiksi rykelmiksi esimerkiksi joulukuusen muotoon. Isolle laudalle kasatut sormisyötävät kruunataan siikatartar-suupaloilla.

Ainekset

250 g
(1 rs) minitomaatteja
3 kpl
persimonia
142 g
(1 prk, 235/142 g) täytettyjä oliiveja
250 g
(2 ps) mozzarella mini juustopalloja
250 - 300 g
kypsytettyä kovaa juustoa (esim. Rainbow Cheddar Red tai Valio Keisarinna)
335 g
(1 pkt) leipäjuustoa
130 g
(1 pkt) chorizoa
100 g
(1 pkt) suolakeksejä

Lisäksi

rosmariinia
(siikatartar suupaloja *katso erillinen resepti)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese tomaatit ja persimonit. Leikkaa persimonit suupaloiksi. Valuta oliivit ja mozzarellapallot. Leikkaa kypsytetystä juustosta kolmionmuotoisia viipaleita ja ota leipäjuustosta piparkakkumuotilla haluamasi muotoisia paloja.

250 g
(1 rs) minitomaatteja
3 kpl
persimonia
142 g
(1 prk, 235/142 g) täytettyjä oliiveja
250 g
(2 ps) mozzarella mini juustopalloja
250 - 300 g
kypsytettyä kovaa juustoa (esim. Rainbow Cheddar Red tai Valio Keisarinna)
335 g
(1 pkt) leipäjuustoa
2

Asettele kasvikset, oliivit, juustot, keksit ja chorizo isolle tarjottimelle esimerkiksi kuusen muotoon. Viimeistele rosmariininoksilla ja halutessasi siikatartar suupaloilla.

130 g
(1 pkt) chorizoa
100 g
(1 pkt) suolakeksejä
rosmariinia
(siikatartar suupaloja *katso erillinen resepti)

Valmista tunkutarjottimeen herkulliset siikatartar-suupalalat:

Miltä maistui?(3 arviota)
Resepti:
Anne, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Piia Arnould
Julkaistu: 21.10.2021
|
Muokattu: 21.10.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

472

1977

33,3 g

18,3 g

13,3 g

6,0 g

2,5 g

27,9 g

2,6 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

rosmariinia ,

(siikatartar suupaloja *katso erillinen resepti).

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli