Sekoita kaikki kastikkeen aineet keskenään ja anna maustua.
Mausta hampurilaispihvit suolalla ja rouhitulla mustapippurilla molemmin puolin. Penslaa pintaan hieman öljyä. Grillaa pihvejä noin 3-4 minuuttia per puoli ja paahda sämpylät grillissä nopeasti.
Laita pihvin päälle yksi cheddarviipale ja sämpylän pohjan päälle toinen. Nosta grillattu pihvi sämpylän pohjan päälle ja kokoa loput aineet pihvin päälle.
Viimeistele hampurilainen salaatilla ja annostele kastiketta päälle. Voit maustaa hampurilaisen myös ketsupilla jos haluat. Tarjoa hampurilainen heti.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1535
367
31,0 g
12,0 g
3,8 g
3,3 g
1,0 g
18,0 g
2,9 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
4 kpl Kulman Keittiön Hampurilaispihviä,
4 kpl Kulman Keittiön Hampurilaissämpylää,
Punasipuli ohuina renkaina,
Valkosipulinkynsi hienonnettuna,
ketsuppia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli