Uunibataatti - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Uunibataatti

???
Kappaleita
1
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Pienehkö bataatti
Öljyä
Suolaa
Mustapippuria

TÄYTE:

1 rkl
Murennettua fetajuustoa
3 rkl
Maustettua ruoanlaittofraichea
1 rkl
Silputtua tilliä ja ruohosipulia

Näin teet

1

Pese bataatit hyvin ja halkaise ne pituussuunnassa. Voitele leikkauspinta öljyllä ja sirottele sille kevyesti suolaa ja pippuria. Kypsennä bataatteja 200-asteisessa uunissa 40-50 minuuttia. Sekoita murennettu feta ranskankermaan ja mausta vihersilpulla. Voit tarjota lisänä vielä valmista tai itse tehtyä tomaattisalsaa.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 13.12.2007
Muokattu: 15.5.2019