Uunibataatti | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Uunibataatti

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
Pienehkö bataatti
Öljyä
Suolaa
Mustapippuria

täyte:

1 rkl
Murennettua fetajuustoa
3 rkl
Maustettua ruoanlaittofraichea
1 rkl
Silputtua tilliä ja ruohosipulia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese bataatit hyvin ja halkaise ne pituussuunnassa. Voitele leikkauspinta öljyllä ja sirottele sille kevyesti suolaa ja pippuria. Kypsennä bataatteja 200-asteisessa uunissa 40-50 minuuttia. Sekoita murennettu feta ranskankermaan ja mausta vihersilpulla. Voit tarjota lisänä vielä valmista tai itse tehtyä tomaattisalsaa.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 13.12.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.