Vadelma-jogurttimuffinit | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Vadelma-jogurttimuffinit

Fork and knife
15 Kappaletta
Fork and knife
15 Kappaletta

Ainekset

2 kpl
Kananmunaa
1 dl
Sokeria
2 1/2 dl
Vehnäjauhoja
2 rkl
Kaakaojauhetta
1 1/2 tl
Leivinjauhetta
1 rkl
Perunajauhoja
1 dl
Juoksevaa margariinia
1 dl
Maitoa
3 kpl
Patukkaa (à 44 g) maitosuklaata vadelma-jogurttitäytteellä

koristeluun:

1 dl
Tomusokeria
1 rkl
Vettä
Vaaleanpunaista elintarikeväriä halutessasi

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita keskenään margariini ja maito. Siivilöi ja kaada jauho- ja maitoseosta vuorotellen muna-sokerivaahtoon. Sekoita (kevyesti). Täytä 3/4 voidelluista muffinivuoista. Pane jokaiseen vuokaan suklaapala. Paista uunin keskiosassa noin 12 minuuttia. Anna jäähtyä ritilän päällä. Sekoita tomusokeri ja vesi (sekä elintarvikeväri) keskenään. Koristele muffinit seoksella.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.9.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.