Valkosipuliperunasose | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Valkosipuliperunasose

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kg
Jauhoisia perunoita
2 1/2 dl
Maitoa tai keitinvettä
1 - 2 kpl
Valkosipulin kynttä puserrettuna
1/2 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja paloittele perunat kattilaan. Lisää sen verran vettä, että perunat peittyvät. Keitä perunat kypsiksi. Kaada liemi pois tai säästä osa soseeseen, jos et käytä siihen maitoa. Survo perunat sähkövatkaimen terillä. Lisää joukkoon valkosipulimurska, suola ja maito tai keitinvesi. Vatkaa tasaiseksi soseeksi. Lisää nestettä, jos haluat löysemmän soseen. Varo vatkaamasta liian kauan, ettei soseesta tule liisterimäistä.

Resepti:
Minna Saarni
Julkaistu: 28.2.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.