Pese sitruunat huolellisesti kuumalla vedellä ja harjalla. Kuori ne ohuelti siten, että valkoista osaa ei tule mukaan. Leikkaa sitruunoista terävällä veitsellä valkoinen kuorikerros pois. Leikkaa hedelmät ohuiksi viipaleiksi ja poista siemenet. Nosta sitruunaviipaleet isoon astiaan tai kattilaan sokereiden kanssa. Lisää keltaiset kuoret.
Kaada päälle 2 l kiehuvaa vettä ja sekoita, kunnes sokeri liukenee. Kaada päälle 2 l kylmää vettä. Lisää hiiva kädenlämpöiseen juomaan. Peitä astia kannella ja jätä vuorokaudeksi huoneenlämpöön.
Siivilöi juoma ja pullota sima puhtaisiin pulloihin. Pane jokaisen pullon pohjalle 1 tl sokeria sekä muutama rusina. Sulje pullot ja nosta ne viileään paikkaan. Sima on valmista juotavaksi noin viikon kuluttua.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.