Vietnamilainen pho-keitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Vietnamilainen pho-keitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 1/2 l
Lihalientä
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 kpl
Kanelitanko
Pala tuoretta inkivääriä
400 g
Jauhelihaa
1 kpl
Sipuli
300 g
Parsakaalia
200 g
Pitkiä vihreitä pakastepapuja
1/2 dl
Soijakastiketta
1/2 dl
Limetin mehua
200 g
Nuudeleita

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kiehauta lihaliemi kattilassa. Lisää murskattu valkosipuli ja kanelitanko. Kuori ja raasta inkivääri joukkoon. Keitä 5 minuuttia. Paista jauheliha pannulla. Kuori ja hienonna sipuli joukkoon ruskistuksen loppuvaiheessa. Leikkaa parsakaali nupuiksi.

Lisää keittoon parsakaali, pavut, soijakastike ja mehu sekä nuudelit hieman paloiteltuina. Keitä 5 minuuttia. Annostele kulhoihin keittoa ja päälle jauheliha-sipuliseosta.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 7.1.2013
Muokattu: 13.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

2377

568

26,5 g

10,8 g

50,5 g

4,8 g

5,3 g

27,8 g

5,8 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynttä,

Kanelitanko,

Pala tuoretta inkivääriä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli