Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Jauhelihahodarit

timer-icon30 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta
Jauhelihakepakoilla täytetyt hot dogit ovat lapsillekin maistuva perjantaiherkku. Jauhelihakepakot paistetaan uunissa kinkkuviipaleisiin käärittyinä. Hodarin perinteiset lisukkeet kurkkusalaatti, ketsuppi ja sinappi sopivat myös sämpylän väliin.

Ainekset

8 kpl
Hot dog -sämpylää

Kepakot

400 g
Jauhelihaa
1 kpl
Kananmuna
2 tl
Pihvimaustetta
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
8 kpl
Kylmäsavukinkkua

Lisäksi

Esim. kurkkurelissiä
Tomaattikastiketta
Sinappia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita jauheliha, kananmuna ja mausteet. Muotoile massasta kahdeksan tankoa ja kääri ne kinkkuviipaleisiin leivinpaperoidulle uunipellille. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 12–15 minuuttia.

400 g
Jauhelihaa
1 kpl
Kananmuna
2 tl
Pihvimaustetta
Suolaa
8 kpl
Kylmäsavukinkkua
Rouhittua mustapippuria
2

Paahda avatut sämpylät ja täytä jauhelihatangoilla ja maustekastikkeilla.

Esim. kurkkurelissiä
Tomaattikastiketta
Sinappia
8 kpl
Hot dog -sämpylää
Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.1.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

216

905

13,3 g

5,4 g

10,8 g

0,8 g

1,1 g

13,1 g

0,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

Esim, kurkkurelissiä,

Tomaattikastiketta,

Sinappia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli