Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Texmex-hodarit

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Avokado, salsa ja cheddar tuovat tuttuun hodariin meksikolaisia makuja. Nämä hot dogit viimeistellään korianterimajoneesilla ja nachomuruilla.

Ainekset

4 kpl
mausteista makkaraa
1 kpl
avokado
100 g
cheddarjuustoa
2 dl
majoneesia
1/2 dl
hienonnettua korianteria
4 kpl
isoa tai 8 pientä hot dog -sämpylää
4 rkl
salsakastiketta
8 kpl
nacholastua

Koristeluun

1 kpl
lime
korianteria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Leikkaa makkarat puoliksi pitkittäin, jos käytät pieniä sämpylöitä. Paista makkarat pannulla tai grillissä.

4 kpl
mausteista makkaraa
2

Halkaise avokado. Poista kuoret ja siemen. Viipaloi avokado. Viipaloi juusto. Sekoita majoneesi ja korianteri.

1 kpl
avokado
100 g
cheddarjuustoa
2 dl
majoneesia
1/2 dl
hienonnettua korianteria
korianteria
3

Murustele nachot. Viipaloi lime. Lämmitä sämpylät halutessasi. Lusikoi niiden väliin majoneesia. Lisää makkarat, juusto ja salsa. Viimeistele nachomurulla ja korianterilla. Purista päälle limemehua.

8 kpl
nacholastua
1 kpl
lime
4 kpl
isoa tai 8 pientä hot dog -sämpylää
4 rkl
salsakastiketta
Miltä maistui?
Resepti:
Sanna Kekäläinen
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 24.5.2019
|
Muokattu: 24.5.2019

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

607

2539

46,0 g

12,8 g

27,8 g

5,5 g

3,3 g

20,3 g

2,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli