Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Karkkipekaani-tryffelit

Karkkipekaani-tryffelit

24 joulun ruokalahjaa – ilahduta itse tehdyillä herkuilla

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 7.12.2016
Muokattu: 5.11.2020
Itse tehdyt herkut ovat aina toivottuja lahjoja, olipa saajana sukulainen, ystävä, opettaja tai työkaveri. Kääri pakettiin makeisia, pikkuleipiä, saaristolaisleipää ja kuivakakkua. Reseptin voi kirjoittaa saajan iloksi korttiin mukaan.

Maistuvat joulumakeiset x 6

Itse tehdyt joulukarkit ovat suloinen lahja. Useimmat joulumakeiset kannattaa säilyttää jääkaapissa, joten ota tämä huomioon lahjoja suunnitellessa.

Pikkuleivät pakettiin x 5

Rasiallinen itse leivottuja pikkuleipiä ilahduttaa aina. Pakkaa pikkuleivät pahvi- tai peltirasiaan tai vielä näyttävämmin lasipurkkiin.

Leipä lahjaksi x 4

Maltainen ja makea saaristolaisleipä on varmasti yksi joulun toivotuimmista ruokalahjoista. Myös siemennäkkäri on hauska lahjaidea, joka sopii vaikka joulun juustopöytään. Kääräise joulun lahjaleipä pellavaliinaan tai leivinpaperiin ja solmi paketti narulla.

Pullat ja kakut pukinkonttiin x 4

Pullat ovat parhaimmillaan tuoreena, joten leivo lahjapulla aikaisintaan edellisenä päivänä. Joulun kuivakakut puolestaan vain paranevat säilytyksessä, joten voit hyvin leipoa ne jääkaappiin jo etukäteen lahjanantohetkeä odottamaan. Kääri valmis kakku sellofaaniin ja viimeistele koristenauhalla.

Sinapit ja hillot x 4

Kotitekoinen sinappi on oiva lisuke joulukinkulle. Sesongin hedelmistä keitetty hillo sopii joulun juustolautaselle.

Lisää ideoita itse tehtyihin lahjoihin

Koska on joulu – katso reseptit ja ideat vuoden rakkaimpaan juhlaan

Rentoudu ja unohda vaatimukset tai jouluta vaikka joka ilta. Löydä oma tyylisi joulusivultamme ja nauti vuoden ihanimmasta ajasta itsesi näköisellä tavalla. Koska on joulu.