5 juhlavaa ruokaa pääsiäiseen (jotka eivät ole lammasta) | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Possua italialaisittain

5 juhlavaa ruokaa pääsiäiseen (jotka eivät ole lammasta)

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 31.3.2020
Muokattu: 31.3.2020
Jos et ole lampaan tai karitsan lihan ystävä, pääsiäispöydän voi kruunata hyvin myös muilla lihoilla tai kalalla. Näissä herkullisissa pääruoiassa on juhlan tuntua!

Yrttinen possunfilee

Paista pannulla possunfileeseen kaunis pinta ja kypsennä paisti uunissa. Leikkaa yrteillä ja balsamicolla maustettu filee kauniille tarjoilulautaselle kasvisten tai salaatin kanssa.

Naudanpaisti ja karamellisoidut sipulit

Mehevä paisti ja karamellisoidut sipulit kypsyvät samassa vuoassa. Aromikkaat ja kauniit banaanisalottisipulit sopivat naudanpaistin kaveriksi.

Sitruksinen uunilohi

Peitä lohifilee lime- ja sitruunasiivuilla ja paista meheväksi. Voit tehdä ruoan yhdestä isosta kirjolohifileestä tai pienemmistä annospaloista.

Litteäksi avattu perhosbroileri

Pääsiäispöydän kruunu syntyy litteäksi avatusta broilerista, joka on uunivalmis käden käänteessä ja kypsyy kokonaista broileria nopeammin.

Kinkkuun käärityt ahvenfileet

Kääräise ahvenfileet ilmakuivattuun kinkkuun ja kypsennä kala meheväksi tomaattiliemessä.