Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

7 vinkkiä ylelliseen (mutta helppoon) piknikiin – ei etukäteisvalmisteluja!

Teksti:
Tiina Valkonen
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 1.6.2017
|
Muokattu: 31.8.2020
Piknikiä ei tarvitse valmistella kotona etukäteen, vaan kesäsään koittaessa ulos kannattaa suunnata heti. Tesco Finest -uutuustuotteilla ja muutamalla niksillä piknikherkut voi rakentaa puistossa. Näillä ideoilla pääset piknikille suoraan kaupan kautta.
  1. Käytä räsymattoa piknikvilttinä. Matto suojaa takamusta kolealla kesäsäällä ja tukevan maton päällä kulhotkin pysyvät pystyssä.
  2. Kasaa helpot pullatoastit: Sipaise pullasiivuille vaniljatuorejuustoa. Lusikoi pinnalle Tesco Finest -mansikkahilloa ja viimeistele marjoilla.
  3. Sekoita salaatti purkki- ja pussiherkuista: oliiveista, aurinkokuivatuista tomaateista, salaattisekoituksesta, minikurkuista, pähkinöistä, salaattijuustopaloista ja sen öljymarinadista.
  4. Pyöräytä maukkaat suolatikut kiepsauttamalla gruyérellä ja unikonsiemenillä maustettujen Tesco Finest -leipätikkujen ympärille ilmakuivattua kinkkua.
  5. Älä unohda sipsejä! Piknik ei ole piknik ilman perunalastujen rousketta. Nosta muutama Tesco Finest Cheddar & Onion Crisps salaatin päälle.
  6. Pujottele cocktailtikkuihin mansikoita, basilikaa ja pieniä mozzarellapalloja. Ripauta päälle mustapippuria.
  7. Ota jokaiselle mukaan oma mehupullo. Tee Tesco-uutuusmehusta mehuspritzer: hörppää hiukan pois ja lurauta tilalle kivennäisvettä. Toimii!

S-ryhmän valikoimiin tulleisiin Tescon tuotteisiin ja hintoihin voi tutustua Foodie.fi-palvelussa.

Lisää aiheesta