Flunssankarkottaja! 5 tapaa nauttia appelsiinia | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
14.2. ystävänpäivä Lähetä ystävälle karkkikukka-video! Löydät sen Yhteishyvän Facebook-sivuilta tai osoitteesta yhteishyvä.fi.

Flunssankarkottaja! 5 tapaa nauttia appelsiinia

Teksti:
Iiris von Knorring, Tiina Valkonen
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 26.1.2018
Muokattu: 16.1.2020
Appelsiini päivässä pitää flunssan loitolla. Katso viisi helppoa tapaa nauttia se.
  1. Jos appelsiinin syöminen jää kuorimisesta kiinni, pese appelsiini, lohko se kuorineen ja syö suoraan lohkoista.
  2. Helppo flunssankarkottaja: purista yhden appelsiinin ja yhden sitruunan mehu, lisää lusikallinen hunajaa ja nauti.
  3. Tee aamiaiseksi vitamiinivispi: mausta vispipuuro soseutetulla appelsiinilla ja kuoriraasteella. Katso ohje.
  4. Herkkupäivänä pese, kuori ja lohko appelsiini ja dippaa lohkojen toinen pää sulatettuun tummaan suklaaseen ja pähkinärouheeseen. Anna kovettua hetki.
  5. Pakasta appelsiini- ja banaanikuutioita yön yli. Surauta kuutiot tehosekoittimessa jogurtin kanssa smoothieksi. Lisää halutessasi inkivääriraastetta ja leseitä.

Katso vinkit