Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kauniista parsapiirakasta ja veikeistä paprikaveneistä syntyy helposti värikäs juhlapöytä. Eikä vappujuhlia ilman tuoreita kotitekoisia munkkeja!
Parsa-pekonipiirakka
Parsan ja pekonin herkullinen yhdistelmä maistuu keväisessä piirakassa, jossa pohja ja täyte maustetaan dijoninsinapilla. Rapea pohja saa lisämakua juustoraasteesta.
Fetalla maustetut uunimunakkaat kypsyvät hauskoissa paprikaveneissä. Makea suippopaprika on maultaan pehmeää ja sopii täydellisesti näihin helppoihin täytettyihin uunimunakkaisiin.
Pinjansiemenet ja parmesaanikastike maustavat juhlavan kasvissalaatin, joka sekoitetaan parsakaalista, pensaspavuista ja rucolasta. Vaihtele kasviksia oman maun mukaan!