Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Sämpyläkuusi

Joululeivonta lasten kanssa – 5 kivaa ideaa koko perheen leivontahetkeen!

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Ninna Lindström
Julkaistu: 23.10.2019
Muokattu: 3.11.2020
Leivo yhdessä lasten kanssa sämpylät joulukuusen tai nakkipiilot kranssin muotoon. Helpot muffinit maistuvat vaikkapa joulupäivien välipalana. Ottakaa porukalla ilo irti myös piparien ja kuusibrownieiden koristelusta. Näistä viidestä helposta leivonnaisesta tykkäävät niin pienet kuin isot joulutontut!

1. Sämpyläkuusi

Leivo sisarussämpylät joulun kunniaksi kuusen muotoon ja koristele vihreiksi kurpitsansiemenillä ja yrteillä.

2. Emoji-piparit

Käytä valmista piparitaikinaa, niin voitte ottaa koristelusta kaiken irti! Oman lempiemojin taiteilu keltaisen kuorrutteen päälle on hauskaa puuhaa ja näitä keksejä on kiva viedä myös kavereille.

3. Jouluiset brownie-kuuset

Ihanan tahmeat browniet muuttuvat pieneksi kuusiksi, kun leikkaat kakkulevyn kolmioiksi. Leivontehetken hauskin osuus on kuorruttaminen – minkälaiset koristeet teidän kuusenne saavat?

4. Nakkipiilo-joulukranssi

Nakkipiiloja, nam! Tee suosikkisyötävästä kranssi joulun kunniaksi.

5. Välipäivien juustomuffinit

Tässäpä kiva leivontaprojekti välipäiviksi! Upota joulusta ylijääneet juustot meheviin muffineihin, joita on kiva syödä vaikka välipalaksi kaakaon kanssa.

Lahjaksi, myyjäisiin, joulupöytään – katso kaikki reseptit joulun leivonnaisiin

Koska on joulu – katso reseptit ja ideat vuoden rakkaimpaan juhlaan

Rentoudu ja unohda vaatimukset tai jouluta vaikka joka ilta. Löydä oma tyylisi joulusivultamme ja nauti vuoden ihanimmasta ajasta itsesi näköisellä tavalla. Koska on joulu.