Vinkki: Leivo tuoreena tarjottavat leivonnaiset, kuten pullat ja piiraat, hyvissä ajoin pakastimeen ja tarjoile vasta jouluna. Kuivakakut ja piparkakut säilyvät mehevinä pidempiäkin aikoja, mikäli herkkusuut eivät popsi niitä ennen aikojaan.

Joulu on herkkusuiden juhla. Jouluisia leivonnaisia yhdistävät täyteläiset maut, jotka syntyvät voimakkaista mausteista, luumuista, taateleista, puolukoista, pähkinöistä ja glögistä. Katso joulun makeiden leivonnaisten ja joulukakkujen ohjeet.
Vinkki: Leivo tuoreena tarjottavat leivonnaiset, kuten pullat ja piiraat, hyvissä ajoin pakastimeen ja tarjoile vasta jouluna. Kuivakakut ja piparkakut säilyvät mehevinä pidempiäkin aikoja, mikäli herkkusuut eivät popsi niitä ennen aikojaan.
Samasta aiheesta