Juustoja ja hilloja jälkiruokapöytään - Yhteishyvä

Juustoja ja hilloja jälkiruokapöytään

Päärynä-brandyhillo

Päärynä-brandyhillo

Juustotarjotin on nopea kasata ja helppo valinta jälkiruoaksi: jokainen saa valita itselleen sopivat maut ja määrät. Katso vinkit ja juustoille sopivat hilloreseptit!

Jaa Somessa
Koostaja
Sara Malmberg
Kuvat
SOK

Vinkkejä juustotarjottimen kokoamiseen:
 

  • Juustotarjottimelle kannattaa varata ainakin kolme erilaista juustoa. Hyvä kokonaisuus syntyy, kun valitset maisteltaviksi erilaisia juustoja miedosta voimakkaampaan. Varaa juustoa noin 150 grammaa henkilöä kohden.
  • Keksien lisäksi juuston kanssa voi rouskutella hapankorppuja, siemennäkkileipää tai piparkakkuja. Juuston alla maistuvat myös pehmot: patonki tai täysjyväleipä.
  • Juuston makupariksi sopii aromikas hillo. Kokeile tuttujen hillojen lisäksi porkkana-, selleri- tai omena-taatelihilloketta.

Juustoille sopivat hillot

Katso juustojen kanssa sopivien hillojen ohjeet. Voit tehdä myös juustojen ja hillojen kanssa maistuvat  keksit ja siemennäkkärin itse.

Julkaistu: 11.7.2016
Muokattu: 11.12.2018
Jaa Somessa