Kätevät salaattisekoitukset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kätevät salaattisekoitukset

Kätevät salaattisekoitukset

Teksti:
Katri Schröder
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 27.3.2013
Muokattu: 15.5.2019
Mitä enemmän erivahvuisia ja -värisiä salaatteja yhdistelet, sitä näyttävämpi ja maukkaampi salaatti syntyy. Myös monenlaiset suutuntumat tekevät salaatista jännittävän makuisen. Valmiiksi pakatuista salaattiseoksista saat helposti väriä salaattivadille.

Salaattiseokset ovat suoraan käyttövalmiita. Voit huuhdella ne, mutta linkoa tai ravistele salaatit tällöin hyvin kuiviksi. Märät lehdet hävittävät salaatin rapeuden ja laimentavat salaattikastikkeen.

  • Napolitana mix sisältää rucolaa, mizunaa, punajuurikkaan lehtiä ja babypinaattia.
  • Italiano mix koostuu miniromainesta, rucolasta ja lollo rossosta.