Näin kokoat herkullisen juustotarjottimen – yllätä myös itse tehdyillä naposteltavilla | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Näin kokoat herkullisen juustotarjottimen – yllätä myös itse tehdyillä naposteltavilla

Punasipuli-puolukkahilloke

Punasipuli-puolukkahilloke

Juustotarjotin on näyttävä ja herkullinen mutta kuitenkin helppo valinta juhliin tai viikonlopun herkutteluun. Juustopöydältä löytyy jotain jokaiseen makuun. Katso vinkit ja juustoille sopivat hilloreseptit!

Jaa Somessa
Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK

Huomaa nämä, kun valitset juustoja:

  • Juustotarjottimelle kannattaa varata ainakin kolmea erilaista juustoa. Hyvä kokonaisuus syntyy, kun valitset maisteltaviksi erilaisia juustoja miedosta voimakkaampaan.
  • Varaa juustoa noin 150 grammaa henkilöä kohden.
  • Juuston makupariksi sopii aromikas hillo. Kokeile myös uusia makuja, esimerkiksi viikuna- tai sellerihilloketta.
  • Keksien lisäksi juuston kanssa voi rouskutella hapankorppuja, siemennäkkileipää tai piparkakkuja. Juuston alla maistuvat myös pehmot: patonki tai täysjyväleipä.
  • Voit tehdä juustojen kanssa maistuvat hillot ja keksit myös itse.

Juustopöytään sopivat hillot

Juustopöytään sopivat keksit ja muut naposteltavat

Katso lisää vinkkejä juustotarjottimelle

Julkaistu: 11.7.2016
Muokattu: 10.10.2019
Jaa Somessa