Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Leipävuokajäätelöpuikot

Pakasta ja rakasta – maailman helpoin pehmis ja 4 muuta jääkylmää jälkiruokaa hellepäivään

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Piia Arnould
Julkaistu: 15.7.2021
Muokattu: 12.5.2022
Jäädytetyt jälkiruoat hurmaavat kuumina päivinä ja kesän juhlissa. Tee juhlava, mutta helppo jäädyke, kokeile hauskaa leipävuokajäätelöä tai viipaloi pakkaseen varastoon banaania ja vesimelonia, niin viilentävä herkku on hetkessä valmis!

Kesän hauskin jogurttijäätelö tehdään – yllätys, yllätys – leipävuokaan!

Mikä nerokas tapa tehdä jäätelöä! Leipävuoassa teet jätskitikut helposti koko jengille: kaada pinkki mansikka-vadelmajogurtti leipävuokaan, tökkää jätskitikut jogurttiin ja leikkaa jäätyneestä herkusta jokaiselle oma pala.

Valmista minuuteissa! Tätä banaani-mansikkapehmistä Yhteishyvän lukijat rakastavat

Surauta helppo, edullinen ja terveellinen jälkiruokaherkku! Supersuosittu banaani-mansikkapehmis valmistuu ilman jäätelökonetta, eikä siinä ole lainkaan lisättyä sokeria.

“Äiti, saako ottaa lisää?” Mansikka-Daim-jäätelökakku on koko perheen suosikkiherkku

Mansikkaa, Daim-suklaata ja kondensoitua maitoa jäädytetyn juustokakun muodossa – eikö kuulostakin herkulliselta? Kaiken lisäksi tämä kesäjälkkäri vaati vain hetken keittiössä ja sen voi tehdä hyvissä ajoin etukäteen pakkaseen.

Kuningatarjäädyke kesän marjoista – makukin on ylellisen hyvä!

Kesän marjat, kuningatarrahka ja kerma pakkasen syleilyssä – voiko täydellisempää kesäjälkiruokaa olla! Valmistuskin on helppoa, sillä ainekset vain sekoitetaan keskenään ja pakastin hoitaa loput.

Jäätävän hyvä mansikka-melonislush – kolme raaka-ainetta ja valmista tehosekoittimen surauksessa!

Surauta hellepäivän ihanin janonsammuttaja mansikoista, melonista ja limestä ja lusikoi raikas jäähilejuoma suuhun sorbetin tapaan. Tämäkin kesäherkku syntyy kokonaan ilman lisättyä sokeria!

Lisää kesäherkkuja: