Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Rainbow-smoothiesekoitus ja muut kesäkuun uutuustuotteet

Koostaja:
Sanna Autio
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 30.5.2016
|
Muokattu: 31.8.2020
Tutustu kesäkuun uutuustuotteisiin. Tervetuloa ostoksille S-ruokakauppoihin!

Rainbow-uutuuksia

Rainbow-smoothiesekoitus sisältää ananasta, mangoa ja pinaattia. Surauta hieman sulaneista aineksista smoothie tai nauti jogurtin kanssa. Pakkauksessa on 4 kpl 150 gramman pakastevihannespusseja. Valmistusmaa Puola. Alkuperämaat: ananas Costa Rica, mango Intia, pinaatti Ranska.

Rainbow-juureslastut on sekoitus punajuuri-, porkkana- ja palsternakkasipsejä, jotka on kypsennetty auringonkukkaöljyssä. Lisää lastuja salaattiin tai vaikka leivälle tuorejuuston päälle. Valmistusmaa Alankomaat, alkuperämaat pakkauksessa.

Rainbow -kuoritut auringonkukansiemenet sopivat esimerkiksi leivontaan, salaattiin tai naposteluun sellaisenaan. Pakkaus painaa 400 grammaa. Valmistusmaa Liettua.

Rainbow Curry -ateriakastike on mausteinen ja sisältää ananas- ja omenapaloja, paprikaviipaleita sekä sipulia. Kuumenna ennen tarjoilua. Joukkoon voi lisätä kypsiä broilerinsuikaleita. Valmistusmaa Belgia.

Rainbow-lakritsikastike sopii jäätelön kanssa tai pirtelön ja jälkiruokien maustamisee sellaisenaan. Pakkaus painaa 400 grammaa. Valmistusmaa Liettua.

Leivontaan ja ruoanlaittoon

Dr. Oetkerin muffinitäyte maistuu suolaiselta toffeelta. Tahnan voi pursottaa suoraan pakkauksesta kakkujen, pikkuleipien ja piiraiden täytteeksi. Täyte lisätään leivonnaisiin paistamisen jälkeen. Pakkauksesta riittää 10-13 muffiniin tai yhden kakun väliin.

Dansukkerin taloussokeri valmistetaan nyt kotimaisesta sokerijuurikkaasta, jota viljelee noin 800 sopimusviljelijää Länsi- ja Etelä-Suomessa. Sadonkorjuun jälkeen syksyllä juurikkaat toimitetaan Säkylään, missä niihin kasvukauden aikana varastoitunut sokeri erotetaan uuttamalla ja kiteytetään. Yhteen kiloon sokeria käytetään noin 14 juurikasta. Taloussokeri sopii leivontaan, ruoanlaittoon ja säilöntään.

Plantin Creamy cooking on ruokakerman tapaan käytettävä kasvisvalmiste. Rasvaa on 15 prosenttia. Maidoton tuote valmistetaan kaurasta. Käytä kastikkeissa, padoissa tai muussa ruoanlaitossa.

Valmista hyvää

Vaasan Ooh Mini Snacksit ovat pikku naposteltavia, joita saa juustolla tai pestolla täytettyinä. Pussissa on 8 leivonnaista.

Fazerin juuresleivät sisältävät yli 30 prosenttia kasviksia, ja ne sisältävät tavallista vähemmän jauhoja. Makuvaihtoehtoja ovat palsternakka-porkkana ja punajuuri-porkkana. Leivät ovat runsaskuituisia ja lisäaineettomia, ne leivotaan Suomessa ruis- ja täysjyvävehnäjauhoista.

Oreo Original -kaakaotäytekeksien välissä on vaniljatäytettä. Helposti murenevat keksit sopivat hyvin leivontaan, esimerkiksi kakkupohjiin.

Lisää aiheesta