Maitosuklaan tulee sisältää vähintään 25 ja tumman suklaan vähintään 35 prosenttia kaakaota. Tumman suklaan kaakaopitoisuus saattaa kuitenkin olla jopa 90 prosenttia.
Uusi tumma maitosuklaa on herkku tumman ja maitosuklaan väliltä. 40 prosenttia kaakaota sisältävässä suklaassa yhdistyvät tumman suklaan täyteläisen intensiivisyys ja maitosuklaan suussasulavuus.
Tumma maitosuklaa maistuu sellaisenaan, mutta sopii erinomaisesti myös monenlaisiin makuihin yhdistettynä. Poimi alta vinkit maistuviin ja yllättäviinkin makuyhdistelmiin:
Tumma maitosuklaa + suolarinkeli
Suolaisen ja makean liittoa on vaikea vastustaa. Paloittele kulhoon Marabou Darkmilk Original -suklaata ja kaada toiseen kulhoon pieniä suolarinkeleitä eli pretzeleitä. Nauti yhtä aikaa tai vuorotellen! Rinkeleiden rapeus ja suolakiteet korostavat tumman maitosuklaan täyteläisyyttä. Tämä herkku sopii hyvin esimerkiksi leffaillan evääksi.
Tumma maitosuklaa + persikka + kuohuviini
Eväskorin ei tarvitse olla suuri, kun piknikherkut ovat tarkkaan valittuja. Sujauta koriin pari levyä Marabou Darkmilk Original -suklaata ja muutamia makeita persikoita. Täydellinen juoma suklaan ja hedelmien seuraksi on kukkea ja hyvin viilennetty italialainen moscato-kuohuviini.
Tumma maitosuklaa + sinihomejuusto
Suklaa ja juusto on yllättävä mutta tyylikäs pari, joka sopii hyvin jälkiruoaksi. Paloittele levy Marabou Darkmilk Roasted Almonds -suklaata tarjoiluvadille. Lisää jokaisen palan päälle nokare pehmeää, huoneenlämpöistä sinihomejuustoa. Halutessasi voit tarjota lisäksi viikuna- tai päärynäviipaleita. Juomaksi suupalojen kanssa sopii makea jälkiruokaviini.
Tumma maitosuklaa + passionhedelmä
Suklaapatukka ja raikas passionhedelmä antavat puhtia ja hyvää mieltä päivään. Viilennä pari kypsää passionhedelmää jääkaapissa. Halkaise hedelmät ja nauti pikkulusikalla suoraan kuoresta Marabou Darkmilk -suklaapatukan kanssa vaikkapa välipalana. Kupillinen espressoa täydentää virkistävän hetken.
Tumma maitosuklaa + raparperijuoma
Pienillä karamellipaloilla ja suolaripauksella maustettu Marabou Salted Caramel -suklaa maistuu hyvältä raikkaan raparperijuoman kanssa. Sekoita booli raparperimehusta ja sitruunalla maustetusta kivennäisvedestä. Puserra sekaan reilusti limettimehua ja lisää jäitä. Nautiskele itseksesi tai tarjoa kesäjuhlissa.