Vartaat, koivet ja perhosbroileri - 3 tapaa tehdä pirteä kanaruoka | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Broileri-appelsiinivartaat

Vartaat, koivet ja perhosbroileri - 3 tapaa tehdä pirteä kanaruoka

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 31.3.2020
Muokattu: 31.3.2020
Appelsiini, lime, ananas ja inkivääri! Kanaruokia kannattaa piristää nyt raikkailla mauilla. Mureuta vartaat marinadissa, paista koipiin mausteinen pinta ja lusikoi kokonaisena paistetun broilerin päälle salsaa.

Grillaa vartaat

Appelsiinin makeus ja inkiväärin polte maustavat mureat broilerinfileet. Pujota maustetut lihat varrastikkuihin ja grillaa vartaat parilalevyllä.

Tee yhden pellin paistos

Marinoi broilerinkoivet raikkaalla inkivääri-appelsiinimarinadilla ja paista samalla pellillä savupaprikaperunoiden kanssa. Lempeän tulinen jogurttikastike maistuu dippinä tai kastikkeena.

Leikkaa litteäksi

Leikkaa kokonainen broileri näyttävästi perhosmalliseksi. Litteäksi avattuna se kypsyy kokonaista broileria nopeammin. Pilko mehukas ja keväisen raikas lime-ananassalsa uunikanan kypsyessä.