Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Yhteishyvä loihti herkut Vain elämää -joulupöytään – kolme erikoisjaksoa nähdään marraskuussa!

Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
Risto Laine
Julkaistu: 25.10.2019
|
Muokattu: 31.8.2020
Vain elämää -ohjelman 10. juhlakausi huipentuu kolmeen jouluiseen erikoisjaksoon. Yhteishyvä loihti lumoavat herkut juhlakauden artisteille ja julkaisee ohjelmassa nähtävät reseptit yksinoikeudella.

Supersuositussa Vain elämää -ohjelmassa juhlakauden artistit kokoontuvat yhteisen joulupöydän ääreen kolmena perättäisenä perjantaina 15. marraskuuta 2019 alkaen. Lauri Tähkä, Maija Vilkkumaa, Antti Tuisku, VilleGalle, Elastinen, Vesala ja Erin tuovat tullessaan katsojien kuultavaksi upouusia jouluhittejä sekä uusia versioita rakkaimmista joululauluista.

Ohjelmassa artistit pääsevät maistelemaan Yhteishyvän taikomia jouluisia herkkuja, jotka nautitaan Prisman kattaman joulupöydän äärellä. Laulujen lomassa juhlakauden artistit muistelevat ja paljastavat omia jouluperinteitään.

Jaksoissa nähtävät menut ja reseptit julkaistaan viikoittain Yhteishyvän verkkosivuilla aina jokaisen jakson alkaessa perjantaista 15.11. lähtien.

Tätä on luvassa

Ensimmäisessä Vain elämää -joulujaksossa 15.11. juhlakauden artistit kokoontuvat ensimmäistä kertaa kesän jälkeen yhteisen pöydän ääreen. Nyt juhlitaan pikkujoulua, ja tunnelma on katossa. Päällimmäisenä kaikilla on halu kuulla toistensa tuoreimmat kuulumiset Vain elämää -kuvausten jälkeen.

Kuten yhteisissä juhlissa monesti käy, niin kaikki eivät aina pääse paikalle, ja tällä kertaa Samu Haber joutuu jättämään joulujuhlan väliin työkiireidensä takia. Koska pöydässä on nyt yksi tyhjä tuoli, niin siihen saa kutsun itse musiikkivelho Leri Leskinen.

Toisessa joulujaksossa perjantaina 22.11. päästään avaamaan lahjoja. Yhteiseen joulupöytään kutsun saa tällä kertaa myös JVG:n toinen osapuoli Jare. Artistit ovat arponeet keskenään, kuka antaa kenellekin joululahjan. Kääreistä paljastuu tarkkaan mietittyjä ja uskomattomia yllätyksiä.

Kolmannessa ja samalla koko 10. kauden viimeisessä jaksossa 29.11. pöydän ympärillä nautitaan jouluateriasta, ja kaikkien yllätykseksi odotettu vieras kolkuttaa ovelle. Pöydän ääressä artistit herkistyvät pohtimaan joulun todellista merkitystä.

Vain elämää perjantaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa. Jokaisen illan reseptit yhteishyva.fi:ssä.

Lisää luettavaa: