Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Caesarsalaatti jäämerenkatkaravuilla

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Caesarsalaatti on kestosuosikki, jonka salaisuus piilee herkullisessa kastikkeessa, jossa on sopivassa suhteessa anjovista ja parmesaania. Tarjoile caesarsalaatti tuoreiden rapujen kera.

Ainekset

1 kpl
kerä Cosmopolitan salaattia
150 g
katkarapuja

Caesarkastike

1 dl
Hellmann's majoneesia
3 kpl
anjovisfileetä
tilkka anjovisöljyä
1 dl
parmesanraastetta
valkosipulinkynsi
mustapippuria myllystä

Reseptin ainekset Kulman keittiöstä

Valmistus

1

Valmista ensin kastike. Sekoita kaikki ainekset blenderissä tai sauvasekoittimella. Laita jääkaappiin maustumaan.

1 dl
Hellmann's majoneesia
1 dl
parmesanraastetta
3 kpl
anjovisfileetä
valkosipulinkynsi
mustapippuria myllystä
tilkka anjovisöljyä
2

Revi salaatti kulhoon ja sekoita kastike joukkoon. Tarjoile caesarsalaatti rapujen kera.

1 kpl
kerä Cosmopolitan salaattia
150 g
katkarapuja

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Miltä maistui?
Kuvat:
TOK
Julkaistu: 19.11.2018
|
Muokattu: 18.2.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

35

148

0,8 g

0,5 g

0,5 g

6,8 g

0,6 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 kpl kerä Cosmopolitan salaattia,

1 dl Hellmann's majoneesia,

tilkka anjovisöljyä,

1 dl parmesanraastetta,

valkosipulinkynsi,

mustapippuria myllystä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli