Inkiväärillä piristetty kasvis-pitaijasalaatti
Ainekset
KASTIKE
Näin teet
Kuori ja kuutioi pitaija. Kuori porkkanat. Vuole kurkusta ja porkkanoista pitkiä suikaleita esimerkiksi juustohöylällä.
Rouhi suolapähkinät veitsellä karkeaksi. Pane salaatinlehdet tarjoiluvadille. Asettele pitaijakuutiot, kurkku- ja porkkanasuikaleet, suolapähkinät ja korianteri salaatin päälle.
Sekoita kastikeainekset. Viimeistele salaatti kastikkeella ennen tarjoamista.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 4 g | 15 g |
Proteiinia | 4 g | 14 g |
Rasvaa | 12 g | 49 g |
Kuituja | 1 g | 4 g |
Energiaa kj | 592 | 2369 |
Energiaa kcal | 142 | 566 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
pitaija
kurkkua
porkkanaa
ruukkua korianteria
2 tl raastettua inkivääriä
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 4 g | 15 g |
Proteiinia | 4 g | 14 g |
Rasvaa | 12 g | 49 g |
Kuituja | 1 g | 4 g |
Energiaa kj | 592 | 2369 |
Energiaa kcal | 142 | 566 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
pitaija
kurkkua
porkkanaa
ruukkua korianteria
2 tl raastettua inkivääriä