Kuskus-vuohenjuustosalaatti - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kuskus-vuohenjuustosalaatti

Kuskus-vuohenjuustosalaatti
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Sekoita ruokaisa salaatti kuskusesta, vuohenjuustosta ja rapeista primavera-kasviksista. Keväisen vihreä salaatti sopii piknikevääksi tai kevään juhlien noutopöytään.
Jaa Somessa

Ainekset

100 g
edamamepapuja (pakaste)
500 g
(1 nippu) vihreää parsaa
150 g
(1 rs) sokeriherneitä
4 dl
kuskusia
4 dl
kasvislientä
4 kpl
kevätsipulia
1 kpl
valkosipulinkynsi
1/3 tl
rouhittua mustapippuria
1/3 tl
murskattua chiliä
1 1/2 dl
appelsiinimehua
2 rkl
appelsiinin kuoriraastetta
3 rkl
oliiviöljyä
1 dl
hienonnettua minttua
350 g
vuohenjuustoa
2 rkl
dukkahia (halutessasi)

Näin teet

1

Kypsennä edamamepavut pakkauksen ohjeen mukaisesti. Poista parsojen tyvestä puumainen, kova osa. Leikkaa parsa suupaloiksi. Lisää parsat kattilaan ja jatka keittämistä noin 3 minuuttia. Lisää herneenpalot ja keitä noin 2 minuuttia, kunnes edamamet ovat kypsiä. Valuta kasvikset ja laita ne jääveteen odottamaan, niin niiden väri säilyy kauniina.

100 g
edamamepapuja (pakaste)
500 g
(1 nippu) vihreää parsaa
150 g
(1 rs) sokeriherneitä
2

Keitä kuskus pakkauksen ohjeen mukaan.

4 dl
kuskusia
3

Hienonna kevätsipuli. Kuori ja hienonna valkosipuli. Sekoita sipulit pippurin, chilin, appelsiinimehun, kuoriraasteen ja öljyn kanssa. Yhdistä seos kuskusiin.

4 kpl
kevätsipulia
1 kpl
valkosipulinkynsi
1/3 tl
rouhittua mustapippuria
1/3 tl
murskattua chiliä
1 1/2 dl
appelsiinimehua
2 rkl
appelsiinin kuoriraastetta
3 rkl
oliiviöljyä
4

Valuta kasvikset. Suikaloi sokeriherneet halutessasi. Murustele vuohenjuusto. Yhdistä kasvikset, minttu, kuskus ja juusto. Viimeistele halutessasi dukkahilla. Tarjoa salaatti haaleana tai kylmänä.

350 g
vuohenjuustoa
1 dl
hienonnettua minttua
2 rkl
dukkahia (halutessasi)
Resepti
Sanna Kekäläinen
Kuvat
Reetta Pasanen
Julkaistu: 4.5.2019
Muokattu: 10.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja72 g289 g
Proteiinia36 g143 g
Rasvaa31 g122 g
Kuituja10 g39 g
Energiaa kj3054 12216
Energiaa kcal730 2918

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja72 g289 g
Proteiinia36 g143 g
Rasvaa31 g122 g
Kuituja10 g39 g
Energiaa kj3054 12216
Energiaa kcal730 2918
Resepti
Sanna Kekäläinen
Kuvat
Reetta Pasanen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.