Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Persikkainen kanasalaatti

timer-icon30 min
Fork and knife
1 Annosta
Fork and knife
1 Annosta
Kanasalaatti saa raikasta makua tuoreista persikoista. Täydellisen makuyhdistelmän kruunaa pehmeä Aurajuusto, jota ripotellaan lopuksi salaatin päälle.

Ainekset

50 g
amerikansalaattia
50 g
lehtisalaattia
80 g
broilerin fileetä
3 kpl
kirsikkatomaattia
1/3 kurkku
Persikka
30 g
Aurajuustoa

Reseptin ainekset Kulman keittiöstä

Valmistus

1

Leikkaa salaatit ja laita lautaselle.

50 g
amerikansalaattia
50 g
lehtisalaattia
2

Paista broilerin filee ja kuutioi se.

80 g
broilerin fileetä
3

Leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi, kuutioi kurkku ja lohko tuoreet persikat.

3 kpl
kirsikkatomaattia
1/3 kurkku
Persikka
4

Kokoa kaikki ainekset salaatin päälle. Viimeistele kanasalaatti herkullisella Aurajuustolla.

30 g
Aurajuustoa

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Miltä maistui?
Kuvat:
TOK
Julkaistu: 15.11.2018
|
Muokattu: 18.2.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

188

785

10,0 g

4,0 g

2,0 g

1,0 g

2,0 g

22,0 g

1,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

3 kpl kirsikkatomaattia ,

1/3 kurkku,

Persikka.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli