Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pulled pork salaatti

timer-icon30 min
Fork and knife
1 Annosta
Fork and knife
1 Annosta
Pulled pork salaatti saa ruokaisuutta ylikypsästä porsaan kasslerista, jonka voit valmistaa jo edellisenä päivänä. Rapeat nachot viimeistelevät ruokamestareiden tuhdin salaatin.

Ainekset

50 g
amerikansalaattia
50 g
lehtisalaattia
1/2 kpl
sipulia
Paprika
3 kpl
kirsikkatomaattia
1/2 tl
suolaa
2 rkl
hunajaa
70 g
ylikypsää revittyä possua
30 g
nachoja

Reseptin ainekset Kulman keittiöstä

Valmistus

1

Leikkaa salaatit ja laita kulhoon.

50 g
amerikansalaattia
50 g
lehtisalaattia
2

Pilko sipulit ja paprikat suikaleiksi ja paista ne tomaatin kanssa pannulla.

1/2 kpl
sipulia
Paprika
3 kpl
kirsikkatomaattia
3

Mausta suolalla ja hunajalla. Kokoa salaatti lautaselle.

1/2 tl
suolaa
2 rkl
hunajaa
4

Revi suikaleiksi paistettu possun kassler, ripottele päälle nachot ja tarjoile.

70 g
ylikypsää revittyä possua
30 g
nachoja

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Miltä maistui?
Kuvat:
TOK
Julkaistu: 15.11.2018
|
Muokattu: 18.2.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

151

629

34,0 g

33,0 g

2,0 g

1,0 g

1,8 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Paprika,

3 kpl kirsikkatomaattia,

70 g ylikypsää revittyä possua ,

30 g nachoja.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli