Neulomos damkollektion – eftersom du är snygg! - Yhteishyvä

Neulomos damkollektion – eftersom du är snygg!

Neulomon mallisto yksinmyyntioikeudella Prismoihin

Neulomos damkollektion, som saluförs av Prisma, är designad och utvecklad i samarbete med vanliga finländska kvinnor.

some.share_label
contributors.writer
Sanna Suokko
contributors.photo
SOK

Under den gångna sommaren nåddes vi av goda nyheter från Nokia: Företaget Neulomo meddelade att det förvärvar Nansos affärsverksamhet, vilket tryggar den finländska textil- och konfektionsbranschens fortlevnad.

S-gruppen och Prisma deltar aktivt i Neulomos kommande verksamhet: I oktober börjar Neulomos damkollektion säljas med ensamrätt i Prismakedjans alla affärer.

"Vår målsättning är att göra plaggen lättillgängliga för alla finländska kvinnor och därför upplever vi Prisma som en naturlig samarbetspartner. Eftersom Prismakedjan är förtrogen med finländarnas behov och önskemål har vi redan nu en god uppfattning om den kommande efterfrågan", säger Neulomos försäljningsdirektör Marika Snellman.

De finländska kvinnornas önskemål kartlades via olika sociala medier. Medierna användes också för rekrytering av olika stora och gamla kvinnor till Neulomos modelluppdrag. 

"Vi fick nästan två tusen intresseanmälningar från underbara, snygga och vanliga finländska kvinnor", säger Marika Snellman leende.

Enligt SOK:s sortimentschef Päivi Hole, som ansvarar för Prismas konfektionssegment, var reaktionen väntad.

"Vi vet att de finländska kvinnorna vill klä sig snyggt, personligt och bekvämt. Samarbetet med Neulomo är en naturlig fortsättning på Prismas satsning på konfektion. Vårt mode finns till för alla. Under det senaste året har finländarna fått upp ögonen för det så kallade marketmodet, som erbjuder snygga och prisvärda plagg av hög kvalitet i dagligvaruaffärerna. Det finns ett stort intresse för lättillgängliga modeplagg", säger Päivi Hole.

publication_info.published_label: 3.10.2016
publication_info.modified_label: 11.12.2018
some.share_label