Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Avokado-mozzarellatoastit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Vihreä avokadotoast on täynnä makua, energiaa ja hyviä rasvoja sekä lempeää mozzarellajuustoa.

Ainekset

2 kpl
Avokadoa
1 kpl
(125 g) mozzarellajuustoa
8 kpl
Täysjyväpaahtoleipää
4 rkl
Pestoa
1 kpl
(80 g) babypinaattia
2 rkl
Margariinia, halutessasi

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Halkaise avokadot ja poista kivet. Kuori ja viipaloi avokadot. Valuta juusto ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi.

2 kpl
Avokadoa
1 kpl
(125 g) mozzarellajuustoa
2

Voitele kaikki leivät pestolla. Laita neljälle viipaleelle pinaattia, avokadoa ja juustoa. Paina loput leivät kansiksi, pestolla voideltu puoli täytteitä vasten.

8 kpl
Täysjyväpaahtoleipää
4 rkl
Pestoa
1 kpl
(80 g) babypinaattia
3

Paista leivät voileipägrillissä tai kuumalla pannulla margariinissa.

2 rkl
Margariinia, halutessasi
Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 9.9.2018
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

356

1490

23,5 g

4,8 g

27,5 g

2,3 g

5,5 g

6,8 g

1,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 pussi (80 g) babypinaattia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli