Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kurkumamunat

timer-iconUseita tunteja
Fork and knife
6 Kappaletta
Kurkumasta keltaisen värin saaneet kananmunat sopivat juhlalounaalle tai aurinkoisen aamun aamupalapöytään.

Ainekset

6 kpl
Kananmunaa

Marinadi

1 tl
Kurkumaa
1/2 dl
Rypsiöljyä
1/2 tl
Suolaa
1 tl
Sitruunamehua

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä kananmunia 7 minuuttia. Jäähdytä kylmällä vedellä ja kuori jäähtyneenä.

6 kpl
Kananmunaa
2

Sekoita marinadin ainekset. Nosta kananmunat rasiaan tai pakastuspussiin. Lisää marinadi ja sekoita. Nosta jääkaappiin maustumaan vähintään 6 tunniksi. Kääntele munia 1–2 kertaa marinoinnin aikana.

1 tl
Sitruunamehua
1/2 dl
Rypsiöljyä
1/2 tl
Suolaa
1 tl
Kurkumaa
Miltä maistui?
Resepti:
Tiina Valkonen
Kuvat:
Piia Arnould
Julkaistu: 27.3.2017
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

140

587

12,5 g

1,8 g

0,2 g

0,2 g

7,0 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Kurkumaa,

0,5 tl Suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli