Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mango-kermaviilikastike

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta
Tuoreella mangolla ja curryllä maustettu raikas kermaviili sopii kylmäksi kastikkeeksi tai dippailuun lähes kaikelle. Kokeile peruna-, broileri- ja kalaruuille tai dippinä maissilastuille tai lohkoperunoille.

Ainekset

1 kpl
Kypsä mango
1/2 kpl
Ruukku ruohosipulia
1/2 kpl
Limeä
2 dl
Kermaviiliä
1 tl
Currya
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa mango puolen sentin kuutioksi. Silppua ruohosipuli. Purista limestä mehu. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa vähintään puoli tuntia.

Tarjoa kastiketta esimerkiksi kalapuikkojen, uunilohen tai broilerin kera.

Miltä maistui?
Resepti:
Tiina Valkonen
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 27.2.2017
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

79

333

5,0 g

3,4 g

6,4 g

6,4 g

1,0 g

1,6 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Ruukku ruohosipulia,

Limeä,

1 tl Currya,

0,5 tl Suolaa,

0,5 tl Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli