Pekoniin käärityt varsiparsakaalit - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pekoniin käärityt varsiparsakaalit

Annokset
6
Valmistusaika
30 min
Ruokavalio
Varsiparsakaali eli broccolini kypsyy grillissä vartissa. Kääri varsiparsakaalit pekoniin, grillaa rapeaksi ja nauti tomaattisen kermaviilikastikkeen kera.
Jaa Somessa

Ainekset

150 g
( 1ps) varsiparsakaalia (broccolinia)
2 rkl
rypsiöljyä
1/4 tl
rouhittua mustapippuria
170 g
(1 pkt) pekonia

TOMAATTINEN KERMAVIILIKASTIKE

1 kpl
tomaatti
1 kpl
kevätsipulinvarsi
1 kpl
sitruuna
200 g
(1 prk) kermaviiliä
1 tl
sokeria
ripaus suolaa

Vinkki: Voit kypsentää varsiparsakaaliniput myös 250-asteissa uunissa 10 minuuttia.

Näin teet

1

Valmista kermaviilikastike. Kuutioi tomaatit pieniksi. Hienonna sipulinvarsi ja purista sitruunan mehu. Yhdistä kaikki ainekset kulhossa.

1 kpl
tomaatti
1 kpl
kevätsipulinvarsi
1 kpl
sitruuna
200 g
(1 prk) kermaviiliä
1 tl
sokeria
ripaus suolaa
2

Laita varsiparsakaalit kulhoon. Lisää öljy, suola ja pippuri. Jaa varsiparsakaalit kuuteen nippuun. Kääri pekonisiivut napakasti nippujen ympärille.

150 g
( 1ps) varsiparsakaalia (broccolinia)
2 rkl
rypsiöljyä
1/4 tl
rouhittua mustapippuria
170 g
(1 pkt) pekonia
3

Paahda varsiparsakaaleja grillissä keskilämmöllä tai hiilloksella noin 10–15 minuuttia käännellen niin, että ne kypsyvät ja pekoni rapeutuu. Tarjoa tomaattisen kermaviilikastikkeen kanssa.

Resepti
Anu Brask
Kuvausjärjestelyt
Kirsten Reuter
Kuvat
Panu Pälviä
Julkaistu: 12.6.2019
Muokattu: 3.7.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja3 g17 g
Proteiinia6 g36 g
Rasvaa18 g106 g
Kuituja1 g7 g
Energiaa kj836 5014
Energiaa kcal200 1198

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja3 g17 g
Proteiinia6 g36 g
Rasvaa18 g106 g
Kuituja1 g7 g
Energiaa kj836 5014
Energiaa kcal200 1198
Resepti
Anu Brask
Kuvausjärjestelyt
Kirsten Reuter
Kuvat
Panu Pälviä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.