Persimonihillo
Kappaleita
1
Valmistusaika
30 min
Ruokavalio
Persimonihillo on hyvää paahtoleivän päällä. Sitä voi myös käyttää kakkujen täytteenä. Persimonihillo maustaa hienosti myös jogurtti- tai jäätelöannoksen.
Ainekset
1 kg
Persimoneja
1 kpl
Sitruunan mehu ja raastettu kuori
1 kpl
Kanelitanko
1 kpl
(330 g) hillo-marmeladisokeria
Näin teet
1
Kuori ja paloittele persimonit kattilaan. Pese sitruuna hyvin ja raasta kuori kattilaan. Puserra päälle sitruunan mehu ja lisää kanelitanko. Kuumenna seos kiehuvaksi ja anna kiehua pari minuuttia. Lisää hillo-marmeladisokeri ja keitä hiljalleen 10 minuuttia.
Purkita hillo kuumana puhtaisiin purkkeihin. Säilytä kylmässä.
Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.10.2016
Muokattu: 2.12.2019
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 82 g | 82 g |
Proteiinia | 11 g | 11 g |
Rasvaa | 2 g | 2 g |
Kuituja | 21 g | 21 g |
Energiaa kj | 1916 | 1916 |
Energiaa kcal | 457 | 457 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Kanelitanko
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 82 g | 82 g |
Proteiinia | 11 g | 11 g |
Rasvaa | 2 g | 2 g |
Kuituja | 21 g | 21 g |
Energiaa kj | 1916 | 1916 |
Energiaa kcal | 457 | 457 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Kanelitanko
Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä