Persimonihillo - Yhteishyvä

Persimonihillo

???
Persimonihillo on hyvää paahtoleivän päällä. Sitä voi myös käyttää kakkujen täytteenä. Persimonihillo maustaa hienosti myös jogurtti- tai jäätelöannoksen.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kg
Persimoneja
1 kpl
Sitruunan mehu ja raastettu kuori
1 kpl
Kanelitanko
1 kpl
(330 g) hillo-marmeladisokeria

Näin teet

1

Kuori ja paloittele persimonit kattilaan. Pese sitruuna hyvin ja raasta kuori kattilaan. Puserra päälle sitruunan mehu ja lisää kanelitanko. Kuumenna seos kiehuvaksi ja anna kiehua pari minuuttia. Lisää hillo-marmeladisokeri ja keitä hiljalleen 10 minuuttia.
Purkita hillo kuumana puhtaisiin purkkeihin. Säilytä kylmässä.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.10.2016
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja82 g82 g
Proteiinia11 g11 g
Rasvaa2 g2 g
Kuituja21 g21 g
Energiaa kj1916 1916
Energiaa kcal457 457

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Kanelitanko

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja82 g82 g
Proteiinia11 g11 g
Rasvaa2 g2 g
Kuituja21 g21 g
Energiaa kj1916 1916
Energiaa kcal457 457

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Kanelitanko

Resepti
Taina Salovaara

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.