Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Peruna-fenkolisalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

N. 1 kg perunoita
2 kpl
Fenkolia

Kastike

2 kpl
Ruukkua basilikaa
1 dl
Oliiviöljyä
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2 rkl
Valkoviinietikkaa
1 dl
Parmesaaniraastetta
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä pestyt perunat suolalla maustetussa vedessä, kunnes ne ovat pehmeitä. Huuhtele fenkolit ja poista niistä kannat. Leikkaa pitkittäin pienemmiksi paloiksi ja keitä eri kattilassa suolalla maustetussa vedessä noin 3-4 minuuttia. Valmista kastike sekoittamalla aineet tehosekoittimessa juoksevaksi kastikkeeksi. Leikkaa perunat pienemmiksi paloiksi ja nosta fenkolien kanssa kulhoon. Kaada kastike päälle ja sekoita kevyesti. Perunat sopivat mainiosti esim. lohen kanssa tarjottavaksi.

Miltä maistui?
Resepti:
Katsi Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 25.1.2005
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.