Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Punajuuri-fetasalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Punajuuri ja fetajuusto sopivat erinomaisesti yhteen. Nauti punajuuri-fetasalaattia jouluaterialla tai liharuoan lisäkkeenä. Jäähdytä keitetyt punajuuret kylmässä vedessä ennen kuorimista.

Ainekset

4 kpl
Punajuurta
1 dl
Turkkilaista jogurttia
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
100 g
Kuutioitua fetajuustoa
2 - 3 rkl
Hienonnettua persiljaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese punajuuret ja keitä ne kypsiksi noin tunnin ajan. Jäähdytä kylmässä vedessä. Kuori ja lohko punajuuret. Notkista jogurtti, sekoita siihen mausteet. Sekoita joukkoon punajuurilohkot ja kuutioitu juusto. Koristele persiljalla.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 20.11.2014
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

120

500

7,3 g

4,5 g

7,0 g

7,0 g

2,0 g

5,3 g

1,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli