Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Uunipunajuuret

timer-icon60 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Mausta punajuuret rosmariinilla ja hunajalla. Tarjoa uunipunajuuret kapristen, fetajuuston ja tuoreen tillin kanssa.

Ainekset

600 g
Punajuuria
1/2 dl
Öljyä
2 rkl
Juoksevaa hunajaa
1 1/2 tl
Kuivattua rosmariinia
Rouhittua mustapippuria

Lisäksi

1 kpl
(99 /65 g) pieniä kapriksia
1 kpl
(200 g) fetajuustoa
Tuoretta tilliä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja lohko punajuuret ja siirrä ne uunivuokaan. Lisää öljy, hunaja, rosmariini ja pippuri. Pyörittele punajuuria niin, että makuaineet leviävät tasaisesti.

600 g
Punajuuria
1/2 dl
Öljyä
2 rkl
Juoksevaa hunajaa
1 1/2 tl
Kuivattua rosmariinia
Rouhittua mustapippuria
2

Kypsennä punajuuria 225-asteisen uunin keskitasolla noin 45 minuuttia tai kunnes punajuuret pehmenevät. Tarjoa uunipunajuuret kapristen, fetajuuston ja tuoreen tillin kanssa.

1 kpl
(99 /65 g) pieniä kapriksia
1 kpl
(200 g) fetajuustoa
Tuoretta tilliä
Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.8.2011
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.