Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Ruoka ja reseptit
Uusimmat reseptit
Arkiruoka
Edullinen ruoka
Kasvisruoka
Leivonnaiset
Kauden kasvikset
Kalareseptit
Yrtit
Hävikkivinkit
Terveellinen ruoka ja ravitsemus
Ilmastoystävällinen ruoka
Ässäkokki
Kokkaa Kotimaista
Kevään juhlat
Vappu
Äitienpäivä
Juhlat
Valmistujaiset
Grillaus
Kisaeväät
Salaatit
Neuleohjeet
Maakuntasukat
Villasukan kantapää x 3
Helpot lapaset x 3
Avantouimarin asusteet
Helppo kauluri
Solmupanta
Palmikkopipo
Neulojan taukojumppa
Elämä ja ihmiset
Samarbete
Osallistu
Tilaa uutiskirje
Parempi paikka elää
Ihmiset
Fiksua taloudenhoitoa
Laumasuoja-podcast
Edut ja vinkit
Suosikit
Kirjaudu
Hae reseptejä ja artikkeleita
Hae
Ruoka ja reseptit
Näin kuorit ja paloittelet mangon
Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 21.2.2017
|
Muokattu: 31.8.2020
Mango on helppo kuutioida suupaloiksi suoraan hedelmässä. Katso vinkit videolta, miten kuorit ja paloittelet mangon näppärästi.
Näin kuorit mangon:
Halkaise mango.
Ruuduta hedelmäliha ja irrota palat.
Vinkki!
Kypsä mango antaa puristettaessa hieman periksi.
Lisää aiheesta
Ruoka ja reseptit
Satokausi
Hedelmät
Uusimmat
Koti
23.4.2024
Säästövinkki: Fifoilu kannattaa! Ota jääkaappisi säännöksi first in, first out
Ruoka ja reseptit
22.4.2024
Iskikö äkillinen makeanhimo? Simppelit herkut ovat sopivan pieniä myös sinkkutalouksiin
Ruoka ja reseptit
19.4.2024
Nyt on astetta paremmat burgerit! Pehmeiden briossisämpylöiden välissä on meheviä makuja
Ruoka ja reseptit
19.4.2024
Padron-paprikat ovat täydellisiä naposteluun ja kesäruokien lisukkeeksi
Ruoka ja reseptit
18.4.2024
Maukkaat ideat arkeen – puolen tunnin reseptit tuovat lautaselle makuja maailmalta
Poimi parhaat asiakasomistajan edut nyt myös verkosta
Kirjaudu ja katso etusi!
Sulje mainos
Sulje mainos