Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Hunajainen uunilohi

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

600 - 800 g
Lohi- tai kirjolohifileetä
1 tl
Suolaa
Hiukan mustapippuria
1 kpl
Smetanaa
1 rkl
Hunajaa
3 rkl
Hienonnettua tilliä
1 - 2 kpl
Maustekurkkua

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pane kalafilee uunivuokaan. Sirottele pinnalle suolaa ja pippuria. Sekoita hunaja ja smetana ja valuta seos kalalle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Hienonna tilli ja leikkaa kurkku kuutioiksi. Sirottele tilli ja kurkut kypsälle kalalle. Tarjoa lisänä perunoita ja salaattia.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.1.2008
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.