Juustoinen tonnikala-pinaattivuoka - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juustoinen tonnikala-pinaattivuoka

Juustoinen tonnikala-pinaattivuoka
Annokset
6
Valmistusaika
Tunti
Uunin lämpötila
200°C
Tomaatilla ja juustolla kuorrutettu tonnikala-perunalaatikko on helppo ja takuuvarma arkiresepti koko perheelle. Reseptillä valmistuu reilu satsi vuokaruokaa, joten saat siitä myös evään seuraavaksi päiväksi.
Jaa Somessa

Ainekset

150 g
(1 ps) pakastepinaattia
2 dl
ruokakermaa
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
336 g
(2 tlk) tonnikalaa
3 kpl
tomaattia
750 g
(1 ps) valkosipuliperunoita (pakaste)
150 g
(1 ps) juustoraastetta

Näin teet

1

Säädä uuni 200 asteeseen. Sulata pinaatti puolella teholla mikrossa. Sekoita pinaatti ja kerma. Mausta suolalla ja pippurilla.

150 g
(1 ps) pakastepinaattia
2 dl
ruokakermaa
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
2

Valuta tonnikala. Viipaloi tomaatit.

336 g
(2 tlk) tonnikalaa
3 kpl
tomaattia
3

Levitä puolet perunoista uunivuoan pohjalle. Lisää päälle tonnikala, puolet juustosta ja pinaattiseos. Peitä peruna- ja tomaattiviipaleilla. Ripottele päälle loppu juustoraaste.

750 g
(1 ps) valkosipuliperunoita (pakaste)
150 g
(1 ps) juustoraastetta
4

Kypsennä tonnikala-pinaattivuokaa uunin keskitasolla noin 50 minuuttia. Tarjoa vuoan kanssa esimerkiksi etikkapunajuuria ja salaattia.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Panu Pälviä
Julkaistu: 5.11.2019
Muokattu: 5.11.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja3 g18 g
Proteiinia22 g131 g
Rasvaa14 g82 g
Kuituja1 g5 g
Energiaa kj940 5642
Energiaa kcal225 1348

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 750 g (1 ps) valkosipuliperunoita (pakaste)

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja3 g18 g
Proteiinia22 g131 g
Rasvaa14 g82 g
Kuituja1 g5 g
Energiaa kj940 5642
Energiaa kcal225 1348

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 750 g (1 ps) valkosipuliperunoita (pakaste)

Resepti
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Panu Pälviä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.