Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kylmäsavulohimunakasrulla

Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta
Nämä maukkaat munakasrullat maistuvat sellaisenaan tai vaikka voileipien päällä. Sujauta täytteeksi kylmäsavulohta, rucolasalaattia ja valkosipulituorejuustoa.

Ainekset

6 kpl
Kananmunaa
5 dl
Maitoa
1 1/2 dl
Vehnäjauhoja
1/2 tl
Suolaa

Täyte

100 g
Valkosipulituorejuustoa
200 g
Kylmäsavulohiviipaleita
2 dl
Rucolasalaatti

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Riko munien rakenne rikki kulhossa. Sekoita joukkoon maito, jauhot ja suola. Kaada taikina leivinpaperoidulle uunipellille. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Kumoa munakaslevy puhtaalle leivinpaperille ja anna jäähtyä. Sivele jäähtyneen levyn päälle tuorejuusto. Levitä päälle kylmäsavulohiviipaleet ja rucolasalaatti. Kääri levy tiukalle rullalle ja leikkaa annosviipaleiksi. Tarjoile sellaisenaan tai esim. voileipien päällä.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.3.2014
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

168

701

8,8 g

4,1 g

12,6 g

3,8 g

0,6 g

9,1 g

0,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 tl Suolaa,

200 g Kylmäsavulohiviipaleita.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli