Pippurinen nyhtöbroileri - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pippurinen nyhtöbroileri

Pippurinen nyhtöbroileri
Annokset
4
Valmistusaika
Useita tunteja
Uunin lämpötila
150°C
Hauduta broileri meheväksi mausteliemessä ja revi liha suikaleiksi nyhtöpossun tapaan. Viimeistele nyhtökana rosee- ja mustapippurirouheella.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
sipuli
3 kpl
valkosipulinkynttä
1 kg
(1 pkt) broilerin koipireisiä
4 dl
vettä
1 rkl
siirappia
3 rkl
soijakastiketta (gluteenitonta)
2 rkl
ketsuppia
1 kpl
kanaliemikuutio (gluteeniton)
1 rkl
kokonaisia mustapippureita
1/2 rkl
roseepippureita

Näin teet

1

Säädä uuni 150 asteeseen. Kuori ja lohko sipuli. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Laita broilerit ja sipulit korkeareunaiseen uunivuokaan.

3 kpl
valkosipulinkynttä
1 kpl
sipuli
1 kg
(1 pkt) broilerin koipireisiä
2

Mittaa kattilaan vesi, siirappi, soijakastike ja ketsuppi. Murenna sekaan liemikuutio. Rouhi mustapippurit karkeiksi. Lisää puolet pippureista liemeen ja säästä loput viimeistelyyn. Kiehauta liemi ja kaada vuokaan broilerien päälle. Peitä foliolla.

4 dl
vettä
2 rkl
ketsuppia
1 rkl
siirappia
3 rkl
soijakastiketta (gluteenitonta)
1 kpl
kanaliemikuutio (gluteeniton)
1 rkl
kokonaisia mustapippureita
3

Kypsennä broilereita uunissa noin 2 tuntia. Nosta koivet liemestä ja anna jäähtyä hetki. Irrota liha luista ja revi suikaleiksi. Lisää 2–3 rkl lientä suikaleiden sekaan. Rouhi roseepippurit. Ripottele rouhitut rosee- ja mustapippurit broilerin pinnalle.

1/2 rkl
roseepippureita
Resepti
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 23.9.2019
Muokattu: 2.10.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja8 g31 g
Proteiinia50 g201 g
Rasvaa9 g37 g
Kuituja0 g1 g
Energiaa kj1344 5377
Energiaa kcal321 1284

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja8 g31 g
Proteiinia50 g201 g
Rasvaa9 g37 g
Kuituja0 g1 g
Energiaa kj1344 5377
Energiaa kcal321 1284
Resepti
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Tuomas Kolehmainen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.