Tuorejuusto-karpalouunilohi - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tuorejuusto-karpalouunilohi

???
Annokset
10
Mausta uunilohi uudella tavalla. Levitä lohifileen päälle muun muassa tuorejuustoa ja karpaloita, viimeistele ruoka suolapähkinöillä. Uunilohen paistoaika on vain noin 30 minuuttia. Tuorejuusto-karpalouunilohi sopii juhlahetkeenkin.
Jaa Somessa

Ainekset

1 1/5 kg
Nahatonta lohifileetä
1 1/2 tl
Merisuolahiutaleita
Reilu ripaus rouhittua mustapippuria

PÄÄLLE

400 g
Maustamatonta tuorejuustoa
100 g
Silputtuja kuivattuja karpaloita
1 rkl
Murskattua roseepippuria
4 rkl
Silputtua ruohosipulia

VIIMEISTELYYN

1 1/2 dl
Rouhittuja suolapähkinöitä

Näin teet

1

Nosta lohifilee nahkapuoli alaspäin uunivuokaan tai leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Mausta suolalla ja pippurilla. Yhdistä tuorejuusto, karpalot, roseepippurit ja ruohosipuli. Levitä seos lohifileelle. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia tai kunnes lohi kypsyy. Ripottele päälle suolapähkinärouhe. Tarjoa lämpimänä.

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.4.2013
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja9 g89 g
Proteiinia26 g264 g
Rasvaa32 g324 g
Kuituja2 g19 g
Energiaa kj1831 18313
Energiaa kcal438 4376

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1,5 tl Merisuolahiutaleita

  • Reilu ripaus rouhittua mustapippuria

  • 1 rkl Murskattua roseepippuria

  • 4 rkl Silputtua ruohosipulia

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja9 g89 g
Proteiinia26 g264 g
Rasvaa32 g324 g
Kuituja2 g19 g
Energiaa kj1831 18313
Energiaa kcal438 4376

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1,5 tl Merisuolahiutaleita

  • Reilu ripaus rouhittua mustapippuria

  • 1 rkl Murskattua roseepippuria

  • 4 rkl Silputtua ruohosipulia

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.