Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lindströmin hampurilaispihvit jauhelihasta

timer-icon30 min
Fork and knife
6 Annosta
Valmista hampurilaispihvit vaihteeksi lindströminpihvien tapaan. Punajuuri värjää jogurtilla mehevöitetyt, kapriksilla piristetyt jauhelihapihvit suloisen pinkiksi.

Ainekset

3/4 dl
korppujauhoja
1 1/2 dl
turkkilaista jogurttia
2 kpl
etikkapunajuurta
400 g
(1 pkt) jauhelihaa
1 kpl
kananmuna
3/4 dl
ruohosipulia hienonnettuna
2 rkl
kapriksia
1 tl
suolaa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria

Lisäksi

rypsiöljyä paistamiseen

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita korppujauhot ja jogurtti. Anna turvota 5 minuuttia. Raasta punajuuret. Lisää punajuuriraaste ja jauheliha jogurttiseokseen. Lisää muna, yrttisilppu, kaprikset, suola ja pippuri. Sekoita tasaiseksi.

3/4 dl
korppujauhoja
1 1/2 dl
turkkilaista jogurttia
2 kpl
etikkapunajuurta
400 g
(1 pkt) jauhelihaa
1 kpl
kananmuna
3/4 dl
ruohosipulia hienonnettuna
2 rkl
kapriksia
1 tl
suolaa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
2

Muotoile taikinasta 6 pihviä. Paista pihvejä öljyssä pannulla 3–5 minuuttia molemmin puolin tai 200-asteisessa uunissa noin 10–15 minuuttia.

rypsiöljyä paistamiseen
3

Tarjoa pihvit hampurilaissämpylöiden välissä. Kokoa hampurilaisten väliin esimerkiksi punakaalicoleslaw-salaattia , juustoa, suolakurkkua, helppoa punajuuritahnaa sekä hunajamarinoitua punasipulia.

Vinkki: Mausta pihvitaikina sipulilla tai valkosipulilla. Paista sipulisilppu halutessasi kypsäksi öljyssä pannulla.

Miltä maistui?
Resepti:
Sanna Kekäläinen
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 5.11.2019
|
Muokattu: 20.8.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

248

1039

18,2 g

8,0 g

6,5 g

1,8 g

0,5 g

14,7 g

1,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 rkl kapriksia,

rypsiöljyä paistamiseen.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli